Type Here to Get Search Results !

CRYPTTECH Kazakistan Turan Üniversitesinde Siber Koza Merkezini Açtı

🚀🌐🔬 Kazakistan Turan Üniversitesi'nde gerçekleşen önemli bir kilometre taşını daha kutlamaktan gurur duyuyoruz!

Kazakistan Turan Üniversitesi Siber Koza İnovasyon Merkezi'nin açılış törenini eski Bilim ve Eğitim Bakanı Sayın Askhat Aimagambetov, Rektör Sayın Alshanov Rahman Alshanovich, Rektör Yardımcısı Sayın Tazabekov Kuanish Amerkulovich, Sayın Razakova Dina Ibragimovna ve T.C. Almatı Başkonsolosu Sayın Enver Müderrisoğlu’nun ve çok sayıda seçkin davetlinin katılımı ile gerçekleştirdik.

💡 Siber Koza İnovasyon Merkezi, geleceğin liderleri ve teknoloji uzmanlarının yetişeceği bir alan olacak. Bu merkezde gerçekleştirilecek projelerle, bilgi ve teknoloji transferi sayesinde, Türkiye ve Kazakistan arasındaki bilimsel iş birliğini güçlendirmeyi hedefliyoruz.

🎓 Turan Üniversitesi Siber Koza İnovasyon Merkezi açılış töreninin ardından, Turan Üniversitesi yöneticileri ile üniversite öğrencilerinin Siber Koza Proje Grupları'na katılım sağlaması için görüşmeler ve planlamalar yaptık.

🤝 Yeni başlangıçlar ve iş birlikleri için burada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Türk ve Kazak halklarının teknolojiyi birlikte geliştirme ortak hedefiyle ilişkilerini daha da yakınlaştırmaya vesile olacak inovasyon merkezimiz, bilim ve eğitimde yeni ufuklar açacak.

Turan University
hashtagTuranUniversitesi hashtagSiberKoza hashtagİnovasyonMerkezi hashtagBilim hashtagEğitim hashtagTeknoloji hashtag

TürkKazakDostluğu 🇹🇷🇰🇿 

















Post a Comment

0 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.